Assortiment E-mailadres

Wij verkopen in onze winkel o.a. de volgende producten:

Ruwe en gepolijste stukken (half)edelstenen en mineralen:
Amethysten (ook grote geodes), Rozenkwarts, clusters en geodes Bergkristal, Labradoriet, Pyriet, Aquamarijn, Topaas, witte en oranje Seleniet, Turkoois, Lapis Lazuli, diverse Agaten, Malachiet en Calcieten in geel, groen, oranje en blauw.
Fossielen zoals grote en kleine Ammonieten, Mammoet-, Beren- en Haaientanden, Fossiel Hout enz.

Sjaals
Sjaals van zijde, katoen en wol, maar ook prachtige sjaals die gewolvilt worden door een Texelse ontwerpster. Daarnaast verkopen verkopen wij heerlijke yoga-omslagdoeken.Sieraden van zilver met (half)edelstenen:
Een grote collectie prachtige zilveren sieraden van 925 kwaliteit met en zonder (half)edelstenen zoals: ringen, hangers, kettingen, armbanden, oorstekers en oorhangers.

Een bijzondere collectie bestaat uit Maya-sieraden van gekleurde glaskraaltjes die gemaakt worden door vrouwen uit de Maya cultuur in Guatamala. Prachtige fijnzinnige en kleurige ontwerpen waar wij blij van worden en zij niet minder, want de opbrengst komt ten goede aan waterleidingprojecten voor de afgelegen bergdorpen.


Boeken, kaartensets en kaarten:
We hebben een grote collectie boeken op het gebied van spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen van o.a. Hans Stolp, Eckhart Tolle, Christiane Beerlandt, Anastasia, Thich Nhat Han, Kahlil Gibran, Lorna Byrne, Edel Maex, Drunvalo Melchizedek, Paulo Coelho, Dalai Lama, Doreen Virtue, Deepak Chopra, Eben Alexander enz.
Kaartensets zoals Tarot, Engelenkaarten, Koesterkaartjes bij verlies, Vandaagkaarten (voor kinderen) Inzichtkaarten, Gelukskaartjes, kaarten van Doreen Virtue, Eigenwijsjes enz.
Cadeauboekjes voor volwassenen van Happinez, Coelho, Kahlil Gibran, Ankertjes en voor kinderen de boeken van Heksje Wijsneus, mandala-kleurboeken, Monica Maas enz.
Speciale boeken op edelstenengebied: o.a. van Judy Hall en prachtige
 kaarten van o.a. Zintenz, Bug Art, Aurora,Veronzinsels (Op Texel uitsluitend bij ons verkrijgbaar) en de "Mooi Mens" kaartjes.Edelstenen in water: VitaJuwel
De kracht van edelstenen in water is te ervaren én te proeven in de VitaJuwel. Een prachtig ontwerp en een mooie collectie van edelstenen die hun essentie en kracht in water overbrengen en bedoeld zijn voor inwendig gebruik. In onze winkel is de hele collectie van VitaJuwel te zien en te proeven. Aan te raden!
Edelstenen en water zijn ook zeer geschikt voor de uitwendige toepassing in een (voet)bad of zoals de oude Grieken dat al deden: met een amethyst in de wijn wordt je niet dronken of de (Himalaya)zoutsteen in het badwater is verrukkeluk!

Henna
Henna haarkleuring voeren we als de aloude bekende Henna-poeder. Ook is de Henna shampoo en de kant-en-klare Henna creme bij ons verkrijgbaar.

Wierook
We verkopen de merken Darshan, Nag Champa,HEM en De Moeder's geuren. Heilig Hout hebben we als een vervanger van wierook. Ook verkrijgbaar zijn Salie en kooltjes.

Bach / Etherische olie
Wij hebben de originele Bach bloesemremedies en de Bach Rescue remedies in druppels, spray, creme en gel en pastilles.
De etherische olie betrekken wij van Jacob Hooy. Natuurlijk leveren wij hierbij de waxine/oliebranders.

Muziek /CD
Onze muziek is spiritueel en ontspannend en u heeft de keuze uit 40 verschillende cd's welke u kunt beluisteren in onze muziekkast die voor onze winkel staat opgesteld. De cd's uit de muziekkast kosten slechts € 12,95 en blijken voor veel van onze klanten een waardevolle herinnering aan ons prachtige eiland.

Huidverzorgingslijn van Greenscape.

Inmiddels verkopen wij ook een biologische lijn huidverzorgingsproducten. Deze organische lijn zit vol mineralen en antioxidanten en laat daarmee de kracht van natuurlijke en organische ingredienten zien. Vrij van sulfaten, parabenen en petrochemicalien om zo de meest zuivere vorm van het natuurproduct te behouden. Wij hebben 5 verschillende geuren in ons assortiment: lavendel, honing, cocoabutter, olijf en sheabutter.