Vedische astrologie

Consult Vedische astrologie

CONSULTEN VEDISCHE ASTROLOGIE OP TEXEL
door NARADA KUSH

Narada Kush is een bekende Vedische leraar, schrijver en astroloog die zich al vele jaren verdiept heeft in de verschillende onderdelen van de Vedische traditie van wijsheid, zoals Ayurveda, Bhagavad Gita, TM Meditatie en de Vedische astrologie. In verschillende landen geniet hij bekendheid als leraar en consultant op dit terrein. De Vedische astrologie is een spirituele benadering van ons leven en is zowel wegwijzer, levensagenda als spirituele gids.

Je kunt je voor een consult aanmelden Januari 2019 en we ontvangen dan graag hiervoor de volgende gegevens: geboortedag, -tijd en –plaats.

Voor de Beroepsopleiding Consultant Vedische Astrologie, zie www.naradakush.nl en www.dutchuniversitycollege.nl.

De Vedische Astrologie is afkomstig uit de Indiase traditie van wijsheid en geeft een diepgaand inzicht in de relatie tussen ons en het universum en wat we van die intieme relatie kunnen leren. Zo blijkt dat we niet alleen uit dezelfde bouwstoffen bestaan als het universum, maar we ‘gedragen’ ons ook hetzelfde. Met andere woorden, we zijn een perfecte weerspiegeling van de kosmos en dat biedt veel praktische toepassingen. De Indiase Astrologie is vooral een positieve ontdekkingsreis naar en bevestiging van wie je zelf bent. Haar systeem is heel gestructureerd en daardoor een bijzonder genot om met deze oude wijsheid kennis te maken. En mochten zich in de huidige levensperiode obstakels op je pad bevinden, dan biedt de Vedische astrologie interessante mogelijkheden om bepaalde, ongunstige invloeden te neutraliseren. Het consult duurt 1 – 1,5 uur en is inclusief gezondheidsadviezen, edelsteenadvies, een digitale opname en uitdraai van de geboortekaart.

Tijd: Eind januari 2019
Locatie: Binnenlicht
Kosten: na te vragen in de winkel 
Bel me op 0222 322213, loop even langs bij mij in de winkel of klik op de knop hieronder voor het stellen van vragen

Aanmelding

Kaart

Binnenlicht

Weverstraat 48
1791 AE, Den Burg
Texel

Volg ons

Openingstijden

maandag, woensdag t/m vrijdag van 11:00  tot 17:00 uur
za van 11:00 tot 16:00 uur

Dinsdag en Zondag gesloten

 

 

 

Adres

Binnenlicht
Weverstraat 48
1791 AE, Den Burg
Texel